Novice | Novejša | Starejša

27. november 2014
Knjiga Tako značko nosim jaz - Na fronti 9 - Koledar 2015

Nov društveni tisk:
Knjiga našega člana Davida Erika Pipana »Tako značko nosim jaz …«, Avstro-ogrski vojaški znaki in značke, vojaške značke slovenskih enot in soškega bojišča 1914-1918. Knjigo odlikuje poglobljena in bogato dokumentirana študija o uradnih znakih in oznakah, ter domoljubnih in vojaških značkah, ki so jih avstro-ogrski vojaki nosili na svojih kapah. Poleg tega knjiga ponuja trenutno najpopolnejši pregled nad vojaškimi značkami slovenskih enot, v njej pa so tudi prvič na enem mestu in v slovenskem jeziku predstavljene vse do sedaj poznane avstro-ogrske vojaške značke, ki se s svojimi likovnimi upodobitvami navezujejo na soško bojišče in naše kraje. Knjiga obsega 410 strani formata 21 x 21 cm. Vsebuje 640 fotografij: od tega 153 črno-belih, večinoma celostransko objavljenih skrbno izbranih arhivskih posnetkov in dokumentov, ter 487 barvnih fotografij značk, znakov, oznak, kap in drugih s to tematiko povezanih predmetov, ki pripomorejo k lažjemu razumevanju vsebine. Več o knjigi na spletni strani: http://forum.prohereditate.com/viewtopic.php?t=7405
Cena za kos 37,50 € + 4,- € poštnina, ne glede na število izvodov.

Na zalogi imamo tudi vse ostale številke revije Na fronti, ki prinašajo zanimivo branje o dogodkih iz 1. svetovne vojne.
Članska cena za kos 5,- €, nečlani 7,- € + 1,5 € poštnina, ne glede na število izvodov.

Koledar za leto 2015 s starimi fotografijami iz vojaškega vsakdana in tistih redkih trenutkov brezskrbnosti, ki so jih bili vojaki deležni, ko ni bilo bojev.
Cena za kos 4,- € + 1,- € poštnina, ne glede na število izvodov.

Knjigo »Tako značko nosim jaz …«, revije Na fronti in Koledar 2015, vam lahko pošljemo po predhodnem naročilu in plačilu.

V primeru naročila različnih publikacij se računa samo poštnina najdražje publikacije.

Rok dostave, 7 dni po prejemu nakazila.

Prosimo vas, da nas zardi hitrejše odzivnosti obvestite, ko bo nakazalo izvršeno.

Denar nakažete na spodnji račun:
Namen: Knjiga – Revija - Koledar
Nova številka revije Na fronti 9.
BIC: LJBASI2X
IBAN: SI56 0224 1008 7904 694
Ime in naslov: DRUŠTVO SOŠKA FRONTA N.G.
                       Ul. Nikole Tesle 19
                       5290 ŠEMPETER

Informacije in naročila:
GSM: 031 854 521 - Egon
e-pošta: egon@prohereditate.com

Foto album: http://www.prohereditate.com/gallery2/v/clani/egon/Edicije+DSF+2014/koledar+2015-1m.jpg.html

Copyright © 2001-2021 Društvo soška fronta Nova Gorica. Vse pravice pridržane.