Društvo
Dejavnosti | Statut | Prijavnica | Kontakti

Pravniški drobni tisk

Te spletne strani so objavljene z namenom predstaviti Društvo soška fronta Nova Gorica in njegovo dejavnost ter z namenom širiti znanje o prvi svetovni vojni in njeni zapuščini.

Vse informacije in podobe v najširšem pomenu (skice, fotografije), vsebovane na teh spletnih straneh, so avtorsko delo in zato v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani izključno le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vse informacije o avtorjih in viru ter opozorila o zaščiti avtorskih ali drugih pravic. Dokumenti in vsebine, objavljeni na teh spletnih straneh, se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Primer zahtevane in dovoljene oblike navedbe vira:

Ime Priimek, Letnica: Naslov citiranega dela. Društvo soška fronta Nova Gorica, www.drustvo-soskafronta.si

ali

Janez Novak, 2001: Pravniški drobni tisk. Društvo soška fronta Nova Gorica, www.drustvo-soskafronta.si

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Društvo soška fronta Nova Gorica in avtorji spletnih strani ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do strani, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Društvo soška fronta Nova Gorica

Nova Gorica, 23. februar 2001

Copyright © 2001-2018 Društvo soška fronta Nova Gorica. Vse pravice pridržane.